Gotahälsans gym


Vi ansluter till Mjölby kommuns Alkohol-, Narkotika-, Doping- och Tobak-strategi. Detta innebär nolltolerans avseende användandet av dopningspreparat på och i anslutning till vårt gym. Vår personal genomför återkommande kontroller

1232525343

I direkt anslutning till vår mottagning i Mjölby ligger vårt gym där vi gärna ser dig som besökare. Gymmet har generösa öppettider och låga priser detta kan vi åstadkomma på grund av att gymmet är obemannat. Detta ställer då krav på att man själv tar ansvar för sin egen säkerhet och ser till att man använder maskiner och vikter på korrekt sätt. Minderåriga, de under 15 år, ska ha med sig vuxet sällskap i gymmet. Kontroll och service av maskiner genomförs med jämna mellanrum. Skulle man av annan anledning bli sjuk eller skadad så hjälper Gotahälsan så klart till, men den offentliga sjukvården är det man kontaktar via 112 eller 1177.

Vissa dagar har vi en sjukgymnast på plats för att hjälpa användarna av Gotahälsans gym. 

Gymmet är öppet alla dagar mellan 06.15 och 20.30

I samband med att du löser ett gym.kort får du även en så kallad "tagg". Genom att föra taggen mot kortläsaren öppnas dörrlåset. Taggen erhålls mot en deposition om 100 kr - slutar du träna och återlämnar taggen så får du dina 100 kr åter.

Träningskort
  • 1 månad 400 kr (exkl. tagg)
  • 3 månader 800 kr (exkl. tagg) 
  • 6 månader 1 400 kr (exkl. tagg) 
  • 12 månader 2100 kr (exkl. tagg)
Eget hänglås

Notera att du behöver ta med ett hänglås för att kunna förvara värdesaker, det finns flera stora värdeskåpet i gymlokalen till vilket man behöver eget hänglås.

Notera! 

Det är ej tillåtet att lämna kvar saker i låsta skåp över natten, detta gäller såväl skåp med nyckel som värdeskåp med eget hänglås. Vid missbruk förbehåller vi oss rätten att klippa upp hänglåset. Det finns övervakningskameror för att vårt generösa gym inte ska missbrukas.

Gotahälsan AB
Postadress: Jerikodalsgatan 8A, 595 30 Mjölby
Vi har mottagningar i Aneby, Mjölby, Motala, Askersund, Eksjö, Nässjö, Tranås och Vetlanda
Copyright © 2022 Gotahälsan AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies