Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Vi som jobbar på Gotahälsan

Det är viktigt för oss att du kan nå oss, därför är vår reception bemannad med tre personer. De flesta av oss är operativt verksamma dvs träffar era medarbetare enskilt eller i grupp. Det gör att vi som enskilda medarbetare har begränsade möjligheter att svara på telefon eller mail. Därför har vi valt att kontaktvägen in till oss är via receptionens telefon eller mail.

Arbetsmiljöingenjörer

Bertil Jonsson (konsult)
Arbetsmiljöingenjör. Bertil hjälper oss med utbildningar i BAM (Bättre ArbetsMiljö), SAM (Systematiskt ArbetsMiljöarbete). härdplaster, riskbedömningar mm. samt bedömer, utreder, mäter och föreslår åtgärder inom arbetsmiljöområdet och är en allmän expertresurs avseende arbetsmiljölagar och regler.  

Olle Wedenmark (konsult)
Arbetsmiljöingenjör. Olle är certifierad för avancerade luft- och ventilationsuppdrag och kan bl.a. artbestämma mögeltyper mm. Därtill en expertresurs inom ergonomi och buller.

Beteendevetare & KBT-terapeuter

Ann Lembrant
Beteendevetare och KBT-terapeut. Ann arbetar med samtalsstöd, handledningar och kognitiv beteendeterapi. Ann är Gotahälsans mottagningsansvariga i Aneby.

Marie Ljungberg 
Beteendevetare och KBT-terapeut. Marie arbetar med samtalsstöd, handledningar (grupp och individ) och utbildningar. 

Mathias Norberg
Beteendevetare och KBT-terapeut. Mathias arbetar med samtalsstöd, handledningar (grupp och individ) och utbildningar. Har stor erfarenhet inom ämnen som kulturella skillnader och genus.

Ergonomer & fysioterapeuter

Jens Birlev 
Ergonom och fysioterapeut. Jens genomför utbildningar inom ergonomi & fysioterapi. Utreder, undersöker och behandlar enskilda individer. Håller i och genomför ergonomironder. Ger goda råd och instruerar på Gotahälsans gym samt är en av teammedlemmarna vid arbetsförmågebedömningar (TIPPA).

Eva Hässler
Ergonom och fysioterapeut. Jens genomför utbildningar inom ergonomi & fysioterapi. Utreder, undersöker och behandlar enskilda individer. Håller i och genomför ergonomironder samt är en av teammedlemmarna vid arbetsförmågebedömningar (TIPPA).

Sara Lindberg (konsult) 
Ergonom och fysioterapeut och hjälper oss med utbildningar och arbetsförmågebedömningar.

Kiropraktor

Ghassan Bou Madi (konsult)
Kiropraktor med stor erfarenhet, medlem i kiropraktiska föreningen i Sverige. Hjälper oss inom Mjölbyområdet.

Läkare

Bogdan Centea
Läkare med specialistexamen inom allmänmedicin. Bogdan har lång erfarenhet av möte med människor och har tidigare varit  verksamhetsansvarig på vårdcentral. Jobbar förutom på Gotahälsan som skolläkare i Motala kommun. Bogdan har lång klinisk erfarenhet och arbetar med traditionella läkaruppgifter, medicinska kontroller, arbetsförmågebedömningar med mera.

Kenneth Olofsson
Läkare med specialistexamen inom allmänmedicin. Kenneth har lång erfarenhet av möte med människor och har tidigare haft egen privat mottagning. Kenneth har lång klinisk erfarenhet och arbetar med traditionella läkaruppgifter, medicinska kontroller med mera.

Roy Saado
Vår yngste läkare som nu genom går specialistutbildning.

Rickard Ånell (konsult)
Flyg- & dykläkare med specialistexamen inom ortopedi och företagshälsovård. Rickard har mångårig erfarenhet från olika internationella förband och företag. Han har varit verksam i bland annat Bosnien, Etiopien, Kamchatka, Afghanistan och Nordpolen. Rickard är bland annat verksam inom Försvarsmakten, Katastrofmedicinskt Centrum och Svenska Polarforskningssekretariatet. Rickard kan utföra samtliga uppdrag inom företagshälsovården.

Anders Österberg
Överläkare med specialistexamen inom neurologi och geriatrik samt medicine doktor inom neurologi med avhandling om nervsmärta hos MS sjuka. Anders är av Arbetsmiljöverket godkänd att genomföra samtliga medicinska kontroller enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter samt av Transportstyrelsen godkänd att genomföra medicinska kontroller av personal inom järnvägssektorn. Anders har en lång klinisk- och chefserfarenhet och arbetar med traditionella läkaruppgifter, medicinska kontroller, arbetsförmågebedömningar med mera. Anders är medicinskt ledningsansvarig på Gotahälsan.

Massör

Linnea Lindell (konsult)
Massör som hjälper oss ute på olika arbetsplatser med massage.

Marknads- och kundansvarig

Annelie Hjelte 
Annelie jobbar direkt under och på uppdrag av VD. Annelie sköter bland annat många av kontakterna med våra anslutna företag och samarbetspartner, hanterar avtal m.m. samt stödjer den dagliga verksamheten.

Psykologer

Malin Nyman 
Psykolog med lång erfarenhet och stor kunskap och en av teammedlemmarna vid arbetsförmågebedömningar

Psykologpartners (konsulter)
Psykologpartners anlitar vi bland annat i samband med större organisationsuppdrag, men även för kliniska psykologuppdrag.

Receptionsansvariga

Sofia Carlsson 
Receptions- och bokningsansvarig. Sofia är Gotahälsans dataskyddsombud. Sofia är företagets ansikte utåt och den person som du oftast har den första kontakten med. Sofia sköter bland annat bokningar och samordnar uppdrag som kräver flera kompetenser. Sofia är även dubbelkompetent, är undersköterska och utför vissa vårdjobb. Sofia är mottagningsansvarig i Mjölby.

Medina Denic
Media är administrativ assistent på Gotahälsan. Medina är också undersköterska och genomför även provtagningar, vissa hälsokontroller. Medina hjälper till i reception och kan även vara den du pratar med när du ringer receptionen för bokningar.

Sjuksköterskor

Alfred Hurtig
Sjuksköterska. Alfred utför olika medicinska kontroller och mätningar, tar blodprover och vaccinerar. Med sin breda erfarenhet är Alfred ett självklart tillskott i Gotahälsans team. Alfred arbetar med Gotahälsans interna medicinska kvalitets- och säkerhetsarbete. Alfred är instruktör inom barn- och vuxen-HLR. Alfred är mottagningsansvarig för Motalamottagningen.

Kristian Nylander
VD och ägare. Sjuksköterska med specialistexamen inom akut- och ambulanssjukvård. Kristian utför olika medicinska kontroller och mätningar, tar blodprover och vaccinerar. Med sin långa och breda erfarenhet är Kristian ett självklart val vid bland annat utredning av återkommande korttidsfrånvaro, drogrelaterade kontroller. Kristian är huvudinstruktör inom vuxen- och barn-HLR samt certifierad instruktör inom alla typer av första hjälpen/ HLR (barn, vuxna, hjärtstartare mm) sedan många år och är en efterfrågad resurs vid HLR-utbildningar. Kristian ansvarar för Gotahälsans verksamhet.

Maria Strömquist
Sjuksköterska. Maria utför olika medicinska kontroller och mätningar, tar blodprover och vaccinerar. Maria är Gotahälsans egna skyddsombud. Med sin breda erfarenhet är Maria ett självklart val vid bland annat utredning av återkommande korttidsfrånvaro. Maria är instruktör inom barn och vuxen-HLR. Maria är mottagningsansvarig för Vetlandamottagningen.   

Övriga samarbetspartners 

Helena Hamlin
Specialistsjuksköterska inom psykiatri. Utför handledningar åt chefer och/eller personal. Stor erfarenhet inom området.

Anita Lindén 
Anita är person- och organisationsutvecklare och arbetare med utbildningar inom BAM och SAM (Bättrearbetsmiljö och Systematiskarbetsmiljö).

Paul Nordström 
Paul jobbar bland annat som certifieringsledare för Förändringens Fyra rum och som organisationskonsult.

Därtill har vi avtal med och anlitar några olika specialistläkare för speciella uppdrag (huvudsakligen arbets-EKG), Hjärtspecialisterna i Linköping, Hjärthälsan i Linköping samt Swedoc i Nässjö. Självklart har våra läkare möjlighet att slussa vidare inom den offentliga vården och med den gedigna bakgrund som de har inom landstinget och sitt stora kontaktnät har de utmärkta möjligheter att finna rätt väg för snabbast möjliga vård. E.R.I.K som arbetar med ergonomi och sjukgymnastik finns med i vår arsenal av kompetenser.

Gotahälsan AB
Postadress: Jerikodalsgatan 8A, 595 30 Mjölby
Vi har mottagningar i Aneby, Mjölby, Motala och Vetlanda
Copyright © 2016 Gotahälsan AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies