Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Vi som jobbar på Gotahälsan

Det är viktigt för oss att du kan nå oss, därför är vår reception bemannad med tre personer. De flesta av oss är operativt verksamma dvs träffar era medarbetare enskilt eller i grupp. Det gör att vi som enskilda medarbetare har begränsade möjligheter att svara på telefon eller mail. Därför har vi valt att kontaktvägen in till oss är via receptionens telefon eller mail.

Arbetsmiljöingenjörer

Bertil Jonsson 
Arbetsmiljöingenjör. Bertil hjälper oss med utbildningar i BAM (Bättre ArbetsMiljö), SAM (Systematiskt ArbetsMiljöarbete). härdplaster, riskbedömningar mm. samt bedömer, utreder, mäter och föreslår åtgärder inom arbetsmiljöområdet och är en allmän expertresurs avseende arbetsmiljölagar och regler.  

Olle Wedenmark 
Arbetsmiljöingenjör. Olle är certifierad för avancerade luft- och ventilationsuppdrag och kan bl.a. artbestämma mögeltyper mm. Därtill en expertresurs inom ergonomi och buller.

Kerstin Karlsson

 Arbetsmiljöingenjör. Rådgivning, yrkeshygieniska mätningar, riskbedömningar, utbildningar med mera. BAM och SAM

Beteendevetare & KBT-terapeuter

Ann Lembrant
Beteendevetare och KBT-terapeut. Ann arbetar med samtalsstöd, handledningar och kognitiv beteendeterapi. Ann är Gotahälsans mottagningsansvariga i Aneby.

Marlen Södergård - Thorèn

KBT-terapeut. Marlen arbetar med samtalsstöd, handledningar (grupp och individ) och utbildningar. Är även en av våra ergonom och Fysioterapeuter.

Annelie Palmqvist
Beteendevetare och KBT-terapeut. Annelie arbetar med samtalsstöd, handledningar (grupp och individ) och utbildningar. Har stor erfarenhet inom arbetsinriktad rehabilitering och omställning. Är även certifierad massageterapeut. Är Gotahälsans eget skyddsombud. Mottagningsansvarig Nässjö.

Ergonomer & fysioterapeuter

Marlen Södergård - Thorèn 
Ergonom och fysioterapeut samt KBT-terapeut. Marlen genomför utbildningar inom ergonomi & fysioterapi, stress och handledningar. Utreder, undersöker och behandlar enskilda individer eller grupper. Håller i och genomför ergonomironder. Ger goda råd och instruerar på Gotahälsans gym samt är en av teammedlemmarna vid arbetsförmågebedömningar (TIPPA).

Eva Hässler
Ergonom och fysioterapeut. Jens genomför utbildningar inom ergonomi & fysioterapi. Utreder, undersöker och behandlar enskilda individer. Håller i och genomför ergonomironder samt är en av teammedlemmarna vid arbetsförmågebedömningar (TIPPA).

Sara Lindberg
Ergonom och fysioterapeut och hjälper oss med utbildningar och arbetsförmågebedömningar.

Kiropraktor

Ghassan Bou Madi
Kiropraktor med stor erfarenhet, medlem i kiropraktiska föreningen i Sverige. Hjälper oss inom Mjölbyområdet.

Läkare

Bogdan Centea
Läkare med specialistexamen inom allmänmedicin. Bogdan har lång erfarenhet av möte med människor och har tidigare varit  verksamhetsansvarig på vårdcentral. Jobbar förutom på Gotahälsan som skolläkare i Motala kommun. Bogdan har lång klinisk erfarenhet och arbetar med traditionella läkaruppgifter.

Tomas Nikonoff
Läkare med specialistexamen inom ortopedi och är företagsläkare. Tomas har lång erfarenhet av möte med människor i olika situationer. Tomas har lång klinisk erfarenhet och arbetar med traditionella läkaruppgifter, medicinska kontroller, arbetsförmågebedömningar. Utför alla uppdrag inom företagshälsovården

Oday Ajimi
Läkare med specialistexamen inom allmänmedicin och narkos. Jobbat många år inom distriktsvården. Oday är en omtänksam och effektiv läkare. Har lång klinisk erfarenhet och arbetar med traditionella läkaruppgifter och medicinska kontroller.

Kenneth Olofsson
Läkare med specialistexamen inom allmänmedicin. Kenneth har lång erfarenhet av möte med människor och har tidigare haft egen privat mottagning. Kenneth har lång klinisk erfarenhet och arbetar med traditionella läkaruppgifter, medicinska kontroller med mera.

Rickard Ånell
Flyg- & dykläkare med specialistexamen inom ortopedi och företagshälsovård. Rickard har mångårig erfarenhet från olika internationella förband och företag. Han har varit verksam i bland annat Bosnien, Etiopien, Kamchatka, Afghanistan och Nordpolen. Rickard är bland annat verksam inom Försvarsmakten, Katastrofmedicinskt Centrum och Svenska Polarforskningssekretariatet. Rickard kan utföra samtliga uppdrag inom företagshälsovården.

Massör

Linnea Lindell
Massör som hjälper oss ute på olika arbetsplatser med massage.

Marknads- och kundansvarig

Annelie Hjelte 
Annelie jobbar direkt under och på uppdrag av VD. Annelie sköter bland annat många av kontakterna med våra anslutna företag och samarbetspartner, hanterar avtal m.m. samt stödjer den dagliga verksamheten.

Psykologer

Malin Nyman och Jonas Sand 
Psykologer med lång erfarenhet och stor kunskap inom arbetsmiljöpsykologi och två av teammedlemmarna vid arbetsförmågebedömningarna.

Psykologpartners
Psykologpartners anlitar vi bland annat i samband med större organisationsuppdrag, men även för kliniska psykologuppdrag.

Receptionsansvariga

Sofia Carlsson 
Receptions- och bokningsansvarig. Sofia är Gotahälsans dataskyddsombud. Sofia är företagets ansikte utåt och den person som du oftast har den första kontakten med. Sofia sköter bland annat bokningar och samordnar uppdrag som kräver flera kompetenser. Sofia är även dubbelkompetent, är undersköterska och utför vissa vårdjobb. Sofia är mottagningsansvarig i Mjölby och Tranås.

Medina Denic
Medina är administrativ assistent på Gotahälsan. Medina är också undersköterska och genomför även provtagningar, vissa hälsokontroller. Medina hjälper till i reception och kan även vara den du pratar med när du ringer receptionen för bokningar.

Sjuksköterskor

Kristian Nylander

VD och ägare. Sjuksköterska med specialistexamen inom akut- och ambulanssjukvård. Kristian utför olika medicinska kontroller och mätningar, tar blodprover och vaccinerar. Med sin långa och breda erfarenhet är Kristian ett självklart val vid bland annat utredning av återkommande korttidsfrånvaro, drogrelaterade kontroller. Kristian är huvudinstruktör inom vuxen- och barn-HLR samt certifierad instruktör inom alla typer av första hjälpen/ HLR (barn, vuxna, hjärtstartare mm) sedan många år och är en efterfrågad resurs vid HLR-utbildningar. Kristian ansvarar för Gotahälsans verksamhet.

Niklas Larsson
Sjuksköterska. Niklas utför olika medicinska kontroller och mätningar, tar blodprover och vaccinerar. Med sin breda erfarenhet är Niklas ett självklart val vid bland annat utredning av återkommande korttidsfrånvaro. Niklas är instruktör inom barn och vuxen-HLR. Niklas är mottagningsansvarig för Vetlanda- och Tranåsmottagningen.   

Övriga samarbetspartners 

Helena Hamlin
Specialistsjuksköterska inom psykiatri. Utför handledningar åt chefer och/eller personal. Stor erfarenhet inom området.

Anita Lindén 
Anita är person- och organisationsutvecklare och arbetare med utbildningar inom BAM och SAM (Bättrearbetsmiljö och Systematiskarbetsmiljö).

Paul Nordström 
Paul jobbar bland annat som certifieringsledare för Förändringens Fyra rum och som organisationskonsult.

Därtill har vi avtal med och anlitar några olika specialistläkare för speciella uppdrag (huvudsakligen arbets-EKG), Hjärtspecialisterna i Linköping, Hjärthälsan i Linköping samt Swedoc i Nässjö. Självklart har våra läkare möjlighet att slussa vidare inom den offentliga vården och med den gedigna bakgrund som de har inom landstinget och sitt stora kontaktnät har de utmärkta möjligheter att finna rätt väg för snabbast möjliga vård. E.R.I.K som arbetar med ergonomi och sjukgymnastik finns med i vår arsenal av kompetenser.

Gotahälsan AB
Postadress: Jerikodalsgatan 8A, 595 30 Mjölby
Vi har mottagningar i Aneby, Mjölby, Motala och Vetlanda
Copyright © 2016 Gotahälsan AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies