Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Vi som jobbar på Gotahälsan

Det är viktigt för oss att du kan nå oss, därför är vår reception bemannad med tre personer. De flesta av oss är operativt verksamma dvs träffar era medarbetare enskilt eller i grupp. Det gör att vi som enskilda medarbetare har begränsade möjligheter att svara på telefon eller mail. Därför har vi valt att kontaktvägen in till oss är via receptionens telefon eller mail.

Kristian Nylander

VD och ägare. Sjuksköterska med specialistexamen inom akut- och ambulanssjukvård. Kristian utför olika medicinska kontroller och mätningar, tar blodprover och vaccinerar. Med sin långa och breda erfarenhet är Kristian ett självklart val vid bland annat utredning av återkommande korttidsfrånvaro, drogrelaterade kontroller. Kristian är huvudinstruktör inom vuxen- och barn-HLR samt certifierad instruktör inom alla typer av första hjälpen/ HLR (barn, vuxna, hjärtstartare mm) sedan många år och är en efterfrågad resurs vid HLR-utbildningar. Kristian ansvarar för Gotahälsans verksamhet.

Anders Österberg

Överläkare med specialistexamen inom neurologi och geriatrik samt medicine doktor inom neurologi med avhandling om nervsmärta hos MS sjuka. Anders är av Arbetsmiljöverket godkänd att genomföra samtliga medicinska kontroller enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter samt av Transportstyrelsen godkänd att genomföra medicinska kontroller av personal inom järnvägssektorn. Anders har en lång klinisk- och chefserfarenhet och arbetar med traditionella läkaruppgifter, medicinska kontroller, arbetsförmågebedömningar etc. Anders är medicinskt ledningsansvarig på Gotahälsan. 

Annelie Hjelte 

Annelie jobbar direkt under och på uppdrag av VD. Annelie sköter bland annat många av kontakterna med våra anslutna företag och samarbetspartner, hanterar avtal m.m. samt leder den dagliga verksamheten. 

Sofia Carlsson 

Receptions- och bokningsansvarig. Sofia är Gotahälsans skyddsombud samt dataskyddsombud. Sofia är företagets ansikte utåt och den person som du oftast har den första kontakten med. Sofia sköter bland annat bokningar och samordnar uppdrag som kräver flera kompetenser. Sofia är även dubbelkompetent, är undersköterska och utför vissa vårdjobb. Sofia är mottagningsansvarig i Mjölby.

Marie Ljungberg 

Beteendevetare och KBT-terapeut. Marie arbetar med samtalsstöd, handledningar (grupp och individ) och utbildningar.

Ann Lembrant 

Beteendevetare och KBT-terapeut. Ann arbetar med samtalsstöd, handledningar och kognitiv beteendeterapi. Ann är Gotahälsans mottagningsansvariga i Aneby.  

Maria Strömquist

Sjuksköterska. Maria utför olika medicinska kontroller och mätningar, tar blodprover och vaccinerar. Med sin breda erfarenhet är Maria ett självklart val vid bland annat utredning av återkommande korttidsfrånvaro. Är instruktör inom barn och vuxen-HLR. Maria är Gotahälsans mottagningsansvariga i Vetlanda.

Oday Ajimi

Läkare med specialistexamen inom allmänmedicin och narkos. Oday har lång klinisk erfarenhet och arbetar med traditionella läkaruppgifter, medicinska kontroller, arbetsförmågebedömningar, utbildningar osv.  

Alfred Hurtig

Sjuksköterska. Alfred utför olika medicinska kontroller och mätningar, tar blodprover och vaccinerar. Med sin breda erfarenhet är Alfred ett självklart tillskott i Gotahälsans team. Alfred arbetar med Gotahälsans interna medicinska kvalitets- och säkerhetsarbete. Alfred är instruktör inom barn- och vuxen-HLR. Alfred är mottagningsansvarig för Motalamottagningen.

Mathias Norberg

Beteendevetare och KBT-terapeut. Mathias arbetar med samtalsstöd, handledningar (grupp och individ) och utbildningar. Har stor erfarenhet inom ämnen som kulturella skillnader och genus.

Bogdan Centea

Läkare med allmänspecialitet. Bogdan har lång erfarenhet av att möta människor. Bogdan har arbetat som ansvarig för verksamhet för vårdcentral tidigare och jobbar även som skolläkare i Motala kommun. Även Bogdan har lång klinisk erfarenhet och arbetar med traditionella läkaruppgifter, medicinska kontroller, arbetsförmågebedömningar, osv. 

Medina Denic

Media är administrativ assistent på Gotahälsan. Medina är också undersköterska och genomför även provtagningar, vissa hälsokontroller. Medina hjälper till i reception och kan även vara den du pratar med när du ringer receptionen för bokningar.

Eva Hässler 

Sjukgymnast och ergonom. Eva utbildar, utreder och undersöker inom sjukgymnastiska eller ergonomiska uppdrag. TIPPA-utförare.

Samarbetspartners och konsulter

Jens Birlev

Sjukgymnast och ergonom. Jens utför ergonomiutredningar, gyminstruktör, TIPPA-utförare och håller utbildningar inom ergonomi.

Ghassan Bou Madi

Gotahälsans kiropraktor i Mjölbyområdet. Stor erfarenhet inom området och är dessutom medlem i kiropraktiska föreningen i Sverige.

Bertil Jonsson 

Arbetsmiljöingenjör. Bertil hjälper oss med utbildningar i BAM (Bättre ArbetsMiljö), SAM (Systematiskt ArbetsMiljöarbete). härdplaster, riskbedömningar mm. samt bedömer, utreder, mäter och föreslår åtgärder inom arbetsmiljöområdet och är en allmän expertresurs avseende arbetsmiljölagar och regler. 

Olle Wedenmark

Arbetsmiljöingenjör. Olle är certifierad för avancerade luft- och ventilationsuppdrag och kan bl.a. artbestämma mögeltyper mm. Därtill en expertresurs inom ergonomi och buller. 

Malin Nyman 

Psykolog med lång erfarenhet och specialiserad på arbetsförmågebedömningar. 

Paul Nordström 

Paul jobbar bland annat som certifieringsledare för Förändringens Fyra rum och som organisationskonsult.  

Sara Lindberg 

Sjukgymnast och ergonom och hjälper oss med utbildningar och arbetsförmågebedömningar. 

Linnea Lindell

Massör. Linnea hjälper oss ute på olika arbetsplatser med massage. 

Psykologpartners 

Psykologpartners anlitar vi bland annat i samband med större organisationsuppdrag, men även för kliniska psykologuppdrag.

Helena Hamlin

Specialistsjuksköterska inom psykiatri. Utför handledningar åt chefer och/eller personal. Stor erfarenhet inom området.

Anita Lindén 

Anita är person- och organisationsutvecklare och arbetare med utbildningar inom BAM och SAM (Bättrearbetsmiljö och Systematiskarbetsmiljö).

Andra samarbetspartners 

Därtill har vi avtal med och anlitar några olika specialistläkare för speciella uppdrag (huvudsakligen arbets-EKG), Hjärtspecialisterna i Linköping, Hjärthälsan i Linköping samt Swedoc i Nässjö. Självklart har våra läkare möjlighet att slussa vidare inom den offentliga vården och med den gedigna bakgrund som de har inom landstinget och sitt stora kontaktnät har de utmärkta möjligheter att finna rätt väg för snabbast möjliga vård. E.R.I.K som arbetar med ergonomi och sjukgymnastik finns med i vår arsenal av kompetenser.

Gotahälsan AB
Postadress: Jerikodalsgatan 8A, 595 30 Mjölby
Vi har mottagningar i Aneby, Mjölby, Motala och Vetlanda
Copyright © 2016 Gotahälsan AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies