Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Hjärtstartare från Zoll och Saver One


Hjärtstopp kan drabba människor i alla åldersgrupper, men risken stiger med åldern. Ofta inträffar hjärtstoppet plötsligt och oväntat

Varje timme drabbas någon i Sverige av plötsligt hjärtstopp. Snabb och korrekt insats inom de första minuterna är helt avgörande. Chansen att överleva minskar med 10 % för varje minut som går, utan att hjälp ges till den drabbade. Hjärt-lungräddning är den viktigaste initiala hjälpen, men det är bara en hjärtstartare som kan återstarta ett hjärta som stannat. Hjärt-lungräddning upprätthåller bara liv. 

Förhoppningsvis behöver inte du vara med om att någon i omgivningen får ett plötsligt hjärtstopp. Men om det sker kan en hjärtstartare mycket väl vara skillnaden mellan liv och död. 

Vi erbjuder möjlighet att köpa eller hyra hjärtstartare från Zoll eller Heartplus.

ZOLL AED PLUS - hjärtstartaren som hjälper dig hela vägen

ZOLL AED Plus är den enda hjärtstartaren med inbyggd REAL CPR Help, som mäter och registrerar hur du utför bröstkpompressionerna, och som samtidigt ger dig återkoppling i realtid så att du kan ge optimal behandling. Du vägleds med hjälp av röstinstruktioner, bilder, textmeddelanden så att du kan hjälpa den drabbade på ett effektivt och säkert sätt.

Gotahälsan är återförsäljare till Servicia Medical, vi säljer eller hyr hjärtstartare från Zoll och Heartplus.

Utbildningar

Kristian Nylander 

Kristian är ambulanssjuksköterska och har mer än 15 års erfarenhet av HLR-utbildningar och hjärtstartare. Kristian är även huvudinstruktör inom HLR (både vuxen och barn) vilket betyder att vi kan utbilda dina egna HLR-instruktörer.


Gotahälsan är medlemmar i Branschrådet för Hjärtstartare i Sverige (BFHS) och följer dess råd och riktlinjer.

Gotahälsan AB

Postadress: Jerikodalsgatan 8A, 595 30 Mjölby

Copyright © 2016 Gotahälsan AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies